Väggarmatur, Koster

Norlys AB
Fri frakt över 499 kr
Öppet köp i 90 dagar

Betala efter leverans.

  • Ljusdesign i över 40 år
  • Brett designsortiment
  • Personlig service

De flesta husen runt om i landet har olika typer av trädgårdar och snygga detaljer som är perfekta för att lysa upp med en passande lampa.

Belysning i trädgården kan vara både dekorativ och praktisk. Att lysa upp sitt hus och tomten runt omkring är inte bara läckert och effektfullt utan det skapar en enorm trygghet och välkomnande känsla.

Har du en fasad utan dörrar eller fönster som ser lite tråkig ut så passar det att sätta en väggarmatur som lyser antingen bara uppåt eller både upp och ner, höger och vänster. Är du ute efter lite mer effekt så kan du sätta flera armaturer bredvid varandra för att skapa ett ljusmönster. Det norska företaget Norlys tillverkar belysning för privata hem och trädgårdar samt offentlig miljö.

Tänk på att det oftast är snyggast med flera fasadlampor med lite svagare ljus än färre lampor med starkt ljus. Vi rekommenderar att belysa väggar mellan fönster och dörrar just för att armaturer som lyser på ett fönster kan blända och ge ljus in i rummet men också för att runt fönster sitter alltid lister som ger skuggor vi inte vill ha.

Vill du har hjälp med tips på design eller förslag till ett större ljusprojekt? Tveka inte att kontakta oss på ljusarkitekt@greatlight.se så hjälper vi dig.

Specifikationer
Artikelnummerc724GR
Längd (cm)40
Höjd (cm)24
Diameter (cm)24.5
Ljuskälla ingårNej
SockelE27
IP KlassKlass I IP54
WattMax 77W
Volt220-240V
Fler färgerJa
Fler storlekarNej
MaterialAluminium
Skriv din egen recension
Skriv din recension