Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Utomhusbelysning är bra för dig som vill njuta av trädgården även i de mörka tiderna på dygnet. Genom att använda sig av rätt belysning ute, lyser du upp tillvaron på varje kvadratmeter som du önskar. Du kan exempelvis ha utomhusbelysning på fasad, ljusslinga på altanen eller bara använda dig av utomhusbelysning med rörelsevakt. Hos oss finns det utebelysning för alla!

Välja rätt utomhusbelysning

Det är viktigt att du köper ordentlig utomhusbelysning till din trädgård. Detta då belysningen måste kunna motstå vädrets makter och temperaturskillnader. För tuffare väder rekommenderar vi utelampor som är gjorda av stål, vilket bidrar till minskad risk för rost. Det är också viktigt att du väljer vilken typ av ljus du vill ha och vart du ska ha lamporna.

Modern & klassisk utomhusbelysning

Stilen på utomhusbelysning idag är varierande. I dagens hem kan du hitta allt från moderna utelampor i svart, vitt och grått till lampor i koppar och mässing. Vi har lampor i alla stilar. Allt från modern till klassisk utomhusbelysning. Vi har helt enkelt något för alla!

Filter
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Fallande ordning
 1. Twiggy Grid Outdoor
  Foscarini Twiggy Grid Outdoor
  • Fler färger
  Från 14 444 kr Ordinarie pris 15 213 kr
 2. Twiggy Grid Floor, Outdoor
  Foscarini Twiggy Grid Floor, Outdoor
  • Fler färger
  Från 21 308 kr Ordinarie pris 23 575 kr
 3. Twiggy Grid Reading, Outdoor
  Foscarini Twiggy Grid Reading, Outdoor
  • Fler färger
  Från 17 875 kr
Visa som Rutnät Lista

3 Varor

Per sida
Fallande ordning