Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Utomhusbelysning är bra för dig som vill njuta av trädgården även i de mörka tiderna på dygnet. Genom att använda dig av rätt belysning ute, lyser du upp tillvaron på varje kvadratmeter som du önskar. Du kan exempelvis ha utomhusbelysning på fasad, ljusslinga på altanen eller bara använda dig av utomhusbelysning med rörelsevakt. Hos oss finns det utebelysning för alla!

Modern och klassisk utomhusbelysning

Stilen på utomhusbelysning idag är varierande. I dagens hem kan du hitta allt från moderna utelampor i svart, vitt och grått till lampor i koppar och mässing. Vi har utomhuslampor i alla stilar. Allt från modern till klassisk utomhusbelysning. Vi har helt enkelt något för alla!

Välja rätt utebelysning

Det är viktigt att du köper ordentlig utebelysning till din trädgård. Detta då belysningen måste kunna motstå vädrets makter och temperaturskillnader. För tuffare väder rekommenderar vi utelampor som är gjorda av stål, vilket bidrar till minskad risk för rost. Det är också viktigt att du väljer vilken typ av belysning du vill ha och var du ska placera lamporna. I vårt sortiment hittar du allt från taklampor utomhus och golvlampor utomhus till trädgårdsbelysning, altanbelysning och fasadbelysning.

Tveka inte på att kontakta oss på 08-122 159 05 om du vill ha vår hjälp med att hitta rätt belysning ute!

Filter
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Cyborg Utomhuslampa
  Martinelli Luce Cyborg Utomhuslampa
  Reducerat pris 4 453 kr Ordinarie pris 6 476 kr
 2. Cyborg Utomhuslampa
  Martinelli Luce Cyborg Utomhuslampa
  Reducerat pris 6 476 kr Ordinarie pris 6 476 kr
 3. Pont Utomhuslampa
  Martinelli Luce Pont Utomhuslampa
  6 048 kr
 4. Koala Utomhusvägglampa
  Martinelli Luce Koala Utomhusvägglampa
  5 959 kr
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Stigande ordning