Greatlights showroom

Vi vill träffa dig - kom och upplev marknadens främsta designbelysning!

Vi har öppnat vårt showroom på anrika Danska Vägen i Göteborg och du är inbjuden – varmt välkommen till oss! Här kan du uppleva belysning från varumärken som Louis Poulsen, Örsjö, Verpan, Gubi, Tom Dixon, Le Klint och Buster & Punch med flera. I vårt showroom har du möjlighet att uppleva vår belysning på plats och få en känsla för dina favoriters material, färg och form. Vill du sedan köpa lampan klickar du enkelt hem den via greatlight.se och får den levererad hem till dig direkt!

Vi vill hjälpa dig!

Vi vill träffa dig - kom och upplev marknadens främsta designbelysning!

Behöver du hjälp med ditt inköp eller planering av belysning för ditt hem eller arbetsplats finns vår Projektsäljare Mathias Steffensen tillsammans med Ljusarkitekter på plats för bokade besök. Under ditt bokade besök får du experthjälp kring frågor som rör just ditt specifika behov av belysning, råd och planering eller hjälp kring inköp. 
För att boka ditt besök hos oss, maila mathias@greatlight.se eller Ljusarkitekt@greatlight.se och beskriv vad vi kan hjälpa dig med.

 

Här hittar du oss!

Greatlight Showroom
Danska Vägen 76
416 59 Göteborg

Öppettider

Måndag till fredag kl. 9.00 – 16.00
Bokade besök kan ske utanför dessa tider

Vi ser fram emot att träffa dig – men med lite restriktioner!
Utifrån rådande omständigheter och pandemilag har vi möjlighet att erbjuda ett fåtal kunder plats i vårt showroom samtidigt. Vi värnar om din och vår hälsa – därför ber vi alla besökande kunder att ta hänsyn och hålla minst 1,5 meter avstånd till varandra.