Ronde Pendellampa - Ø40

Gubi
Fri frakt över 499 kr
Öppet köp i 90 dagar

Betala efter leverans.

  • Ljusdesign i över 40 år
  • Brett designsortiment
  • Personlig service

Stilren pendellampa från danska Gubi, designad av Oliver Schick. Den klockformade skärmen ger ett riktat ljus som lämpar sig över matbordet. 

Med sin industriella, men ändå vänliga look är Ronde Pendant väl lämpad för både hemmet och offentliga miljöer. Häng några Ronde-hängen i köket, placera den minsta Ronde på varje sida av sängen eller använd en av de större Ronde-hängena ovanför matbordet för en hemtrevlig ljusatmosfär.

Den klockformade Ronde-pendeln i två storlekar hänvisar till den traditionella pendellampan och storhetstidens 1970-blixtdesign, dock i en modern tappning. En unik detalj hos Ronde pendel är öppningen på toppen med en överhängande kragen som påminner om en vas eller en amfora.

Den handvända aluminium lampskärmen med en ultramatt lack gör att den nästan ser ut som om den var gjord av keramik. Ronde är på flera språk ordet för rund, cirkulär eller roterande men det är också det plana ämnet som används för metallspinnteknik, som roterar runt en formkärna och formas till en tredimensionell kropp.

Specifikationer
ArtikelnummerC10015063
Höjd (cm)28
Diameter (cm)Ø40
Ljuskälla ingårNej
Sladdlängd (cm)480
SockelE27
IP KlassIP20
Watt60
Fler färgerJa
Fler storlekarJa
MaterialMetall
SerieRonde
DesignerOliver Schick
Skriv din egen recension
Skriv din recension