Om oss


Greatlight

Vår story och erbjudande


Man brukar säga att alla goda ting är tre. Och visst var just tre det magiska numret för oss på Greatlight. En entreprenör, en företagsledare och en ljusarkitekt - som tillsammans delade en hängiven idé, kompetens och intresse för ljussättning - möjliggjorde att vi våren 2020 kunde slå upp våra digitala dörrar.
För visst är det ett faktum att vi alla behöver ljus för att må bra - det är en av de viktigaste faktorerna när vi inreder våra hem och arbetsplatser, men också en av de svåraste sakerna att få till. Därför finns Greatlight.

Ljusdesign

Vi säljer vackra designlampor, men vårt erbjudande är mycket större än så – vi erbjuder även en unik kunskap kopplat till belysningen som vi säljer. Vi vet att det kan vara svårt att få belysningen och rummet att komma till sin fulla rätt - lampans funktion, rummets arkitektur, möblering, din personliga stil, dagsljus – många faktorer spelar roll! Här hjälper vi dig med helhetsgreppet när det kommer till att köpa, installera och inreda med din belysning.


Jobbar du med design, inredning eller arkitektur? Vi på Greatlight söker nya samarbeten!

”För oss på Greatlight är det kundens resultat som räknas. Och för att våra kunder ska få det bästa resultatet av sin belysning vet vi att det krävs mer än bara fantastiska armaturer - vi vet att kompetensen genom bra samarbeten är nyckeln till kundens resultat. Därför söker vi alltid nya spännande samarbetspartners inom inredning, arkitektur och design. Så arbetar du inom området, kontakta gärna mig här med ett PM eller vet du någon som skulle vara intresserad – tipsa gärna”

- Martin Blidberg, VD GreatlightTillsammans med våra ljusarkitekter, installatörer och nordens vassaste sortiment tar vi fram den bästa ljusmiljön för ett hörn, ett rum, ett helt hus eller ett kontor i flera våningar.

Vi hjälper dig helt enkelt att få precis rätt ljus för just ditt hem eller arbetsplats.


Kundservice


Inspirationsutskick


Ljusarkitekt


Inredningshjälp