Om oss

Vi slog upp de digitala portarna till Greatlight 2019, med en vision om att vi ska bli Nordens största varuhus för belysning. Vi vill erbjuda kvalitetsbelysning till rätt pris och vara det självklara valet för dig som konsument. För att nå dit arbetar vi aktivt med att ta in nya varumärken och produkter samt att hålla en hög, personlig service för att ge dig som konsument alla förutsättningar. Med över 50 års erfarenhet inom retail, vet vi vad som är viktigt och vad som krävs, men också att vi har alla möjligheter att lyckas.

När bara det bästa är bra nog

Greatlight har ett stort sortiment av belysningsarmaturer av bästa kvalitet. Vi erbjuder produkter från många kända varumärken, som exempelvis Arne Jacobsen, By Rydéns, Design House Stockholm med flera. Här kan du läsa mer om vilka varumärken vi arbetar med.

Personlig och hög service

Vi har lång erfarenhet i branschen från tidigare uppdrag och med tanke på detta vet vi vad som är viktigt inom belysning. Vi vägleder dig att hitta rätt produkter, oavsett om det gäller den stora takkronan du länge velat köpa eller den lilla glödlampan du måste ha, hjälper vi dig att leta fram rätt belysningsarmaturer. Kontakta oss mer än gärna för personlig service eller med förslag på förbättringar, vi tar gärna emot dina synpunkter. 

Vill du bli en del av Greatlight?
Klicka här för att komma till vår jobbsida.