Melt Taklampa mini

Tom Dixon
Fri frakt över 499 kr
Öppet köp i 90 dagar

Betala efter leverans.

  • Ljusdesign i över 40 år
  • Brett designsortiment
  • Personlig service

En av de mest välkända varumärkena inom heminredning- med otroligt bra och väldesignad belysning kommer Tom Dixons lampor att lyfta ditt hem till nästa nivå.

Tom Dixons enastående MELT är en unik serie av lamparmaturer som kom till i ett samarbete med det svenska designkollektivet FRONT. Genom en tillverkningsprocess av avancerad vakuummetallisering skapas denna häftiga blanka yta och gör armaturen till en iögonfallande ljuskälla i alla rum.

Lamporna kan, i enlighet med det passande namnet, liknas vid smälta stenar eller meteoriter. Lampserien kommer i både bords-, tak-, golv- och vägglampa och lämpar sig väl i grupp. Den brittiska, självlärda industridesignern Tom Dixon föddes i Sfax i Tunisien år 1959.

Redan som trettonåring började han på Holland Park Comprehensive i London där keramik och krokikurser lade grunden för hans form- och materialintresse. Dixons design upplevs ofta som improviserad och spontan - eleganta objekt som bara råkat komma till.

Idag är Tom Dixon en av vår tids mest välkända designer som med sin innovativa och häpnadsväckande design uppmärksammas världen över.

Specifikationer
ArtikelnummerCMES02CHEU
Höjd (cm)27
Diameter (cm)28
Ljuskälla ingårNej
Sladdlängd (cm)250
SockelE27
Fler färgerJa
Fler storlekarJa
MaterialPlast
SerieMelt
Rek. ljuskälla6W Led
MaterialPlast
Inklusive sladdJa
Sladdfärgklar
DesignerTom Dixon
Skriv din egen recension
Skriv din recension