Ljusarkitekt


Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för att prata belysning och skräddarsy en lösning för ditt hem?


Ring eller maila oss:

ljusarkitekt@greatlight.se

08-122 159 05

Processen för dig som privatperson – så går det till

STEG 1
Konsultation

Tillsammans går vi igenom vad du behöver för hjälp med och i vilken omfattning ditt behov är vi ger dig inspiration och idéer för just din inredningsstil.

Här får du en uppskattning på hur lång tid och vad just ditt projekt kommer kosta i ljusplanering.

STEG 2
Förslag

Vi skickar en bekräftelse på den uppskattade tiden och en tidplan så du vet vad din ljuskonsultation kommer kosta och när den skall göras. När du godkänt offerten från ljusarkitekten påbörjar vi en planering av ditt projekt.

Här tar vi fram vilken lampa vi föreslår till vilket rum. Vi gör också in lista på alla lampor så du vet vad de kommer att kosta i inköp.

STEG 3
Beställning

Vi hjälper dig att lägga beställningen och se till så allt blir rätt.

Du kan sedan i lugn och ro vänta på att allt levereras hem till dig.

STEG 4
Leverans & installation

När alla produkter och material är på plats kommer våra duktiga installatörer och ser till att allt sätts upp enligt plan och fungerar som det ska.

När ni godkänt installationen skickas garantipapper och tillbehörande dokument samt slutfaktureras projektet.

Har du övriga frågor ring eller maila oss gärna: ljusarkitekt@greatlight.se
08-122 159 05

Vi erbjuder helhetslösningar till företag

Företagsservice


Våra dedikerade ljusarkitekter hjälper till från start till mål, från planering till installation och efterservice. Vi hjälper dig att lägga en order och boka de servicetjänster som passar dig och ditt behov.

Efter projektet säkrar vi att du får den supporten du behöver, vi erbjuder dig lösningar och förslag som passar er.

Ljusarkitekten


Våra professionella ljusarkitekter har lång erfarenhet av ljussättning av alla typer av rum, från kontor till hotell och kommersiella ytor. Vi kan hjälpa till med enskilda produktval såväl som konceptuella helhetslösningar.

Kontakta oss så kan vi boka ett första kostnadsfritt möte.

Vi har skräddarsydda paket för ditt behov

Lilla paketet


Behöver du hjälp med lite tips och trix för att få till en fin ljussättning eller bara val av en passande lampa, då finns vår ljusarkitekt här för att hjälpa dig digitalt eller över telefon.

Pris beroende på storlek och antal rum.

Från 1 200 kr, minimum 45 minuter.

Lägenhet


Behöver du lite mera hjälp med till exempel en lägenhet, ett specifikt rum eller liknande? Här kan du sända in planlösning och egna önskemål så ger vi dig en färdig lösning på vilka armaturer och ljussättning som passar just dig. Du får en personlig skiss, offert och hjälp med beställning.

Möten sker antingen digitalt eller på plats beroende på storlek eller ditt önskemål.
Självklart kan du beställa installation utav ditt projekt.

Pris beroende på storlek och antal rum.

Från 3 000 kr

Villa eller våning


Har du en större villa eller våning kan du behöva lite mer planering för att få till helheten. För oss är det viktigt att vi får lära känna dig som kund och din stil för att möta dina förväntningar.
Här erbjuder vi alltid stående möten och avstämningar under projektets gång. Beroende på storlek, omgivning och budget så anpassar vi ljussättningen, armaturerna och konsulttimmarna för era behov.
Du får en personlig skiss, offert och hjälp med beställning. Möten sker antingen digitalt eller på plats beroende på storlek eller ditt önskemål. Självklart kan du beställa installation utav ditt projekt.

Pris beroende på storlek och antal rum.

Från 8 000 kr

Trädgården/Fasaden


Vi ljussätter trädgårdar/Fasader stora som små.
Skicka in bilder och ritningar på hur din trädgård/fasad ser ut så tar vi kontakt med dig och planerar din framtida drömträdgård.
Våra ljusarkitekter kommer beskriva samt inspirera dig med vilket lyft din trädgård / fasad kan få samt upplysa dig med varför det är viktigt med specifikt upplysta områden för design och säkerhet.
Du får en personlig skiss, offert och hjälp med beställning. Möten sker antingen digitalt eller på plats beroende på storlek eller ditt önskemål. Självklart kan du beställa installation utav ditt projekt.

Pris beroende på storlek och komplexitet.
Offert lämnas på begäran.

Har du övriga frågor ring eller maila oss gärna:

ljusarkitekt@greatlight.se
08-122 159 05

” To see beauty, is to see light”
– Victor Hugo

Möt en av greatlights ljusexpert på ljusarkitektur


En av våra riktigt begåvade ljusarkitekter heter Helena Åkerberg, hon har en lång erfarenhet av olika typer av designuppdrag inom belysning för både privatkunder och företag. En av Helenas främsta styrkor är hennes lyhördhet i kombination med ett högt hantverkskunnande. Hon arbetar så mycket det går i ett nära samarbete med uppdragsgivaren och har alltid som målsättning att överträffa uppdragsgivarens förväntningar.

Några av Helenas projekt ser du här till nedan.