Jobba hos oss. Just nu har vi 1 annons!

Junior Inköpsansvarig till Greatlight AB

Om Greatlight

Vi behöver alla ljus för att må bra. Det är en av de viktigaste faktorerna när vi inreder våra hem och arbetsplatser, men också en av de svåraste sakerna att få till. Lampans funktion, rummets arkitektur, möblering, din personliga stil, dagsljus – många faktorer spelar roll. Det kan vara svårt att få belysningen och rummet att komma till sin fulla rätt.  Därför finns Greatlight. Vi säljer snygga designlampor, men vårt erbjudande är större än så. Tillsammans med våra ljusarkitekter och installatörer tar vi fram den bästa ljusmiljön för ett hörn, ett rum, ett helt hus eller ett kontor i flera våningar. Kreativa helhetslösningar - åt privatpersoner och företag.

Nu söker vi förstärkning i form av en driven inköpsansvarig till vårt team i Göteborg som vill vara med och bygga upp en inköpsorganisation, försäljning samt belysningsvärldens vassaste sortiment! Vi har kommit en bit på vägen men befinner oss fortfarande i en uppstartsfas vilket innebär att du kommer att vara med och bygga både rollen och avdelningen där du på sikt även kommer att få axla ett ledarskap. Kanske sitter du som kategoriansvarig idag men vill ta steget till en start-up, bygga från början för att på sikt även axla en chefsroll? Sök jobbet idag!

Arbetsuppgifter

Som Inköpsansvarig på Greatlight kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde vara att driva vårt inköpsarbete och säkerställa att vi har en god försäljning utifrån marginal och sortiment. Som ett led i detta ansvar blir det utöver att strategiskt säkerställa rätt pris och marginal även att skapa goda relationer med våra upparbetade leverantörer såväl som att skapa nya samarbeten i branschen. Dessa relationer kommer även bli nyckeln för att du ska uppnå dina mål inom:

• Försäljning
• Marginal
• Sortiment

Det är ditt ansvar att planera ditt arbete för att nå dina satta mål och till din hjälp kommer du samarbeta med främst marknadsavdelning kring kampanjer samt ha systemstöd i form av rapporter och statistik. Under våren kommer vi att öppna vårt första showroom i Göteborg och som ett led i ditt inköpsansvar ingår även här att säkerställa butikens sortiment och leverantörers varumärkesyta.

Dina arbetsuppgifter kommer konkret att innebära:

• Genomföra både större och mindre inköp efter analys och säljplan
• Underhålla samt skapa nya samarbeten av leverantörer
• Följa upp och analysera tillsammans med marknadsavdelningen resultat kopplat till försäljning samt analysera inköps KPIer såsom marginal, lagervärde samt sortiment
• Ansvara för sortiment, produkter och varumärkesyta i vårt showroom

Din profil

Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet inom inköp med dokumenterat goda resultat, exempelvis kategoriansvarig. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med inköp av just konsumentvaror och/eller inom e-handel – dock är detta inget krav men vi ser att du måste ha ett genuint intresse för att arbeta med våra produkter!

Som person trivs du att arbeta i lag men har förmågan att driva ditt eget arbete självständigt. Du utmanas av att ta ett helhetsansvar samt av att uppnå satta mål och utmana dig till nya nivåer. I denna roll kommer du inte bara vara med och bygga Greatlight som bolag och organisation utan även på sikt leda andra personer vilket ställer krav på att du redan idag är en trygg person med ledaregenskaper och ett strukturerat arbetssätt.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det:

• Erfarenhet av att arbetat med inköp
• B-körkort
• God datavana
• Svenska och engelska flytande i tal och skrift

Vad vi erbjuder dig

På Greatlight älskar vi e-handel, designbelysning och business! Vi är ett litet och sammansvetsat gäng med stark entreprenörsanda och hos oss kommer du inte bara få utmanas och utvecklas med eget ansvar utan även lära dig av mycket erfarna kollegor!

Start och ansökan

På Greatlight älskar vi e-handel, designbelysning och business! Vi är ett litet och sammansvetsat gäng med stark entreprenörsanda och hos oss kommer du inte bara få utmanas och utvecklas med eget ansvar utan även lära dig av mycket erfarna kollegor!

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Start: Omfattning: Heltid
• Placering: Danska Vägen 76, Göteborg, resor i tjänst förekommer
• Lön: Fast lön enligt avtal

För att ansöka om tjänsten – skicka ditt CV med personligt brev till VD, Martin Blidberg, på martin@stenlundsgruppen.se och märk din ansökan med ”Inköpare Greatlight”.

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 28/2.