Policy

Integritetspolicy & GDPR

Greatlight värnar om din integritet. Därför har vi anpassat vår hantering av personuppgifter enligt GDPR. Vi informerar dig om hur vi behandlar de personuppgifter som du lämnar ut till oss och vilka rättigheter du som kund har. När du registrerar dig och lämnar ut dina personuppgifter godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt GDPR, för att kunna fullfölja avtalet till dig. Du lämnar dina personuppgifter för att vi ska kunna: Administrera ditt köp eller din beställning. Kommunicera med dig, till exempel genom att skicka en orderbekräftelse. Fullgöra rättsliga förpliktelser såsom ångerrätt, reklamation och följa bokföringslagen. Skicka nyhetsbrev till dig. De personuppgifter du lämnar till oss är i första hand sådana som du själv uppger i samband med köp, såsom adress, mobilnummer etcetera. Du har enligt GDPR rätt att få tillgång till den information vi har registrerat om dig. Om informationen skulle vara felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du alltid begära att informationen rättas eller tas bort. Vid frågor och funderingar kring detta, tveka inte på att kontakta oss.

Miljöpolicy

Att ta hand om och att värna om miljön är väldigt viktigt för oss på Greatlight. Därför arbetar vi aktivt med att se över vad vi kan göra bättre ur miljösynpunkt och hur vi ständigt kan förbättra oss i hur vi arbetar. Vi jobbar ständigt för att effektivisera vid transporter och vi ser även över vad för material våra varor paketeras i. Vi arbetar målmedvetet för att minska vår egen och därför våra kunders miljöbelastning.

Trygghet

Trygghet är ett viktigt ord för oss – när du handlar hos oss ska du känna dig trygg och säker. Trygg e-handel - med certifieringen Trygg e-handel kan du känna dig trygg och säker även efter att du tryckt på ”köp”. Kraven från Trygg e-handel är utformade för att du som konsument ska känna till och veta dina rättigheter när du handlar online. Det innebär att de företag som har en certifiering måste uppnå vissa krav, då de måste:
- Vara tydliga med sin identitet
- Ha rutiner för hantering av personuppgifter
- Ha en bra och stabil ekonomi
- Använda sig av säkra betalningslösningar

Läs mer om Trygg e-handels krav.
Se  vår integritetspolicy längre upp på sidan, om du har frågor kring hur vi hanterar personuppgifter.

Cookies

Greatlight använder cookies för att maximera vår hemsidas funktioner. Vi vill förstå hur du som kund använder vår hemsida, för att ständigt kunna förbättra köpupplevelsen för dig som kund. Hur vi använder cookies? Cookies hjälper oss exempelvis att hålla kolla på vilka varor du har lagt till i din varukorg. Cookies hjälper oss även att identifiera dig som kund när du besöker vår hemsida. Kan man avstå från cookies? Ja, du kan avstå från cookies. Vill du avstå från att vi samlar in cookies när du besöker vår hemsida, kan du stänga av detta i din webbläsares säkerhetsinställningar.