Välkommen till vår belysningsinredare!

Vi hjälper dig med allt från litet till stort

Att vår inredare Jessica Hultén lever och andas inredning är tydligt – det har hunnit gå 20 år sedan Jessica grundande det egna företaget Soberdesign. Med konstutbildning i grunden, flera års erfarenhet inom färg-, och tapetbranschen och gedigen erfarenhet inom inredningsdesign har Jessica hjälpt hundratals kunder att ljus- och färgsätta samt inreda allt från rum till hela hus och lägenheter.

Just ljussättning och belysning är ett brinnande intresse för Jessica och en av de viktigaste delarna när det kommer till att skapa den rätta atmosfären hemma tillsammans med de rätta färgerna och möblerna.

Denna hjälp kan vi nu erbjuda dig! Vill du ha råd om vilken lampa som passar för det mörka hörnet, vilken pendel som skulle göra matbordet rättvisa eller vilken skärm du kan byta till för ett stilsäkrare intryck i rummet – helt enkelt den där frågan som du funderat på eller får när du kikar på belysning att köpa. Fråga oss!

Våra paket

Vi har tagit fram tre olika paket för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Du mailar inredning@greatlight.se, bifogar bild och anger vilket paket du önskar tillsammans med ett kort meddelande om dina första tankar/ önskemål om stil/ önskemål. Efter 2-4 dagar kommer ett moodboard med ett förslag och länkar till valen via mail tillbaka till dig.

Enkla paketet


Undrar du lite enklare frågor som vilken färg på lampskärm som skulle passa för ditt hem eller en lampas placering i ett rum? Då ger vi dig dessa råd helt kostnadsfritt! Maila inredning@greatlight.se med din fråga, bifoga en bild och få svar inom 24 timmar.

Pris beroende på storlek och antal rum.

Pris: Kostnadsfritt

Lilla paketet


För dig som vill ha hjälp med ljussättningen/ belysningsval / färgsättning i 1 rum.

Vi tar fram armaturer som passar rummet och stämmer med känslan som önskas. Här får du också hjälp med väggfärg eller tapetval/ detaljer för att skapa en ny känsla.

Pris: 2000 kr

Mellan paketet


När du behöver lite mer hjälp med 2-3 rum kring ljussättning/ belysningsval / färgsättning.

Vi tar fram armaturer som passar rummet och stämmer med känslan som önskas. Här får du också hjälp med väggfärg eller tapetval/ detaljer för att skapa en ny känsla och en röd tråd i inredningen mellan rummen.

Pris: 3500 kr

Stora paketet


För dig som har en större yta på 4-7 rum och behöver hjälp kring ljussättning/ belysningsval / färgsättning.

Vi tar fram armaturer som passar rummet och stämmer med känslan som önskas. Här får du också hjälp med väggfärg eller tapetval/ inredningsdetaljer för att skapa en sammanhållen design i ytan.

Pris: 5000 kr

Ljusarkitekt för större projekt

Har du ett projekt eller ett behov av hjälp med fokus på uteslutande belysningen till ditt hus eller lägenhet? Då erbjuder vi våra ljusarkitekter!

Våra ljusarkitekter ritar och designar med fokus på belysning och rätt ljussättning för ditt hem utifrån rummens arkitektur och funktion. Här får du en helhetslösning för ett rum eller helt hus med fokus på att belysningen både tekniskt och designmässigt gör att ditt rum kommer till sin rätt!

Klicka här för att komma till ljusarkitektsidan.