Lampskärmar

Lampskärmar

Förnya dina lampor med små medel. Alternera mellan små och stora lampskärmar och ge din inomhusbelysning nytt liv. Välj mellan lampskärmar i olika modeller och inred enkelt ditt hem efter säsong. Bland vårt sortiment hittar du ett brett sortiment av stilfulla och snygga lampskärmar som blir en fin inredningsdetalj i ditt hem.

Höj inredningen med en lampskärm

Lampskärmar är en väldigt viktig del av inredningen och påverkar också hur ljuset faller i rummet. Skapa en unik ljusbild som du byter ut efter säsong och behov genom att variera mellan olika lampskärmar. Är du ute efter en mysig och dovare belysning bör du hitta en mörk lampskärm, medan om du hellre vill ha ett ljusare sken för allmän belysning, bör du se över efter en ljus lampskärm. Varför inte kombinera med en snygg lampfot så att det matchar din helt unika inredningsstil?

Lampskärmar online hos Greatlight

Här på Greatlight hittar du mängder av snygga lampskärmar online. Det ska vara enkelt att komplettera sin hembelysning med en snygg lampskärm. Oavsett om du är på jakt efter en lampskärm till en taklampa, en golvlampa, en bordslampa eller en vägglampa hittar du det i vårt sortiment nedan. Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har frågor eller behöver hjälp med ditt köp.

Filter
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Stigande ordning
 1. Erica
  Watt & Veke Erica
  • Fler storlekar
  • Fler färger
  Från 399 kr Ordinarie pris 399 kr
 2. Sanna
  Watt & Veke Sanna
  • Fler storlekar
  • Fler färger
  Från 269 kr
 3. Lola
  Watt & Veke Lola
  • Fler storlekar
  • Fler färger
  Från 199 kr Ordinarie pris 199 kr
 4. Trana 40
  Watt & Veke Trana 40
  549 kr
Visa som Rutnät Lista

4 Varor

Per sida
Stigande ordning