Sommarfesten

Sommarfesten - Greatlight

Tuesday, 23 June, 2020
- Greatlight

Sommaren är här!

Man kan tro att alla festligheter är över, alla examensfester förbi, midsommar har passerat men det finns fortfarande plats för fler fester och fler anledningar att fira! Sommaren är ju här!

Samla familjen, placera ut kubbspelet och ställ ut högtalarna. Efter en lång dag i solen och med salt i håret, solbränd hud och många skratt, kan en iskall dryck på uteplatsen i lagom stort sällskap vara helt perfekt.


Gör en annorlunda dukning som sticker ut och överraska dina gäster på ett roligt sätt. Varför inte fylla en stor trälåda med is och placera ut i trädgården med olika drycker, för den som törstar.
På bordet kan du ställa upp en champagnekylare och medan gästerna tar för sig kan du passa på att förbereda grillen för festmaten.
En grill som du kan steka, baka, grilla och röka i är ju en dröm för alla som känner att utomhusmatlagning fungerar året om.


När kvällen skymmer passar det perfekt att ha LED-lampor på borden, så att de gäster som gärna sitter kvar till bords kan umgås. Skåla tillsammans och låt drycken smaka extra gott med rätt glas till rätt dryck.
Karaffen kan fyllas med iskall dryck och mycket is. Både praktiskt och snyggt! Förbered en korg med olika varma filtar för gästerna att kunna ta fram under småtimmarna.

Till Vinlagring.se


Till Gasspisen.se