Inred vardagsrummet Del 2!

Inred vardagsrummet Del 2! - Greatlight

Thursday, 17 September, 2020
- Nero Interior

Vardagsrummet - Hemmets mittpunkt del 2

När man har stylat flera av Stockholms finaste bostäder vet man vad man pratar om när det kommer till inredning - därför är vi glada att vi fått möjligheten att intervjua fantastiska duon bakom Nero Interior om just hemmets mittpunkt – vardagsrummet.
Här kommer del 2!


Om ni fick lista era tre viktigaste detaljer i ett vardagsrum – vilka skulle ni välja?
”Vi skulle säga att de tre viktigaste delarna i ett vardagsrum är soffa, soffbord och belysning. Just belysningen tycker vi är viktig då den förutom sin funktion att belysa ett utrymme även att vara lekfulla och konstnärliga – de behöver inte begränsas av en viss storlek eller form och kan därför vara den delen som sätter prägeln på ett rum eller helt hem.


Vad ser ni att vi ofta missar när vi inreder våra vardagsrum?
”Att man inreder med för stora och klumpiga möbler som tar över rummet på fel sätt. Ett annat misstag är att använda för många olika stila och spretiga kulörer, utan enhetlighet.”


Avslutningsvis – finns det någon miljömedveten trend som ni ser starkt nu under hösten och finns det någon inredningsdetalj som ni tror kommer växa?
”Vi kommer se mer livfulla, jordnära och varma färger som rött och beige. Vi kommer fortsatt se mycket naturmaterial med enkla former som drar mer åt den klassiska designen – det vill säga design som håller över tid. Detaljer som vi kommer se mer av är stora gröna växter och träd samt belysning som får ta plats”

Foto:

@NeroInterior

Avslutningsvis, stort tack till Henrik och Ruben!

Shoppa stilen!
  1. TOLOMEO MAXI
    Artemide TOLOMEO MAXI
    Reducerat pris 19 796 kr Ordinarie pris 19 796 kr
    Ej i lager