Barnbelysning

Barnbelysning - Greatlight

Tuesday, 10 December, 2019
- Greatlight

Från lampor som lyser upp hela rummet till nattlampor som visar vägen till badrummet. Det finns flera sätt att ha belysning på i barnrummet. En taklampa som skapar ett behagligt allmänljus och en skrivbordslampa för läxor, rit- och pysselstunder.

Belysning riktad mot väggarna kan också få ett litet barnrum att kännas större och garderober är fördel att belysa med spotlights. Utöver det kan du ha mysbelysning i form av golv- eller vägglampor med fina motiv.

Många barn vill ha en svagt lysande lampa på natten.

En nattlampa ger ett svagt sken som inte stör sömnen – snarare tvärtom! Barnet slipper sova i beckmörker och vakna utan att kunna orientera sig. Med ett svagt ljussken går det att vakna till, se var man är och somna om. Skulle barnet behöva gå på toaletten behöver han eller hon inte famla i mörkret. Tänk på att om du vill ha en nattlampa monterat på väggen vid ditt barns säng att inte ha direkt belysning så att barnet blir bländat.

Har du ett mindre barn så välj en lampa där ljuskällan är dold bakom en skärm, så att barnet inte kan komma åt glödlampan. Välj gärna en dämpad nattlampa så att du kan styra ljusstyrkan efter behov. Mörkret kan ibland vara lite otäckt, så är det för alla. En personlig taklampa, sänglampa eller nattlampa i ett barnrum skapar lekfull och varm atmosfär.

Lampor som inte bara ger ljus utan också blir en rolig och dekorativ inredningsdetalj som bidrar till en trevlig helhetsupplevelse För små barn är det lämpligt att ha en barnlampa med LED som inte blir så varm så ditt barn kan krama och pussa den så mycket som den vill. LED är dessutom extremt energisparande, så du kan låta ljuset vara tänt hela natten utan att behöva tänka på elräkningen.

Lamporna vi säljer är självklart godkända med CE-märkning

Du vill inte köpa kopior eller andra söta barnlampor på olika gadgetsidor då många dessvärre inte är gjort i ett godkänt material och lampan faktiskt kan vara giftig. Många av lamporna är inte godkända säkerhetsmässigt, vilket kan orsaka brandfara. Vår barnbelysning ger trygghet och säkerhet för både barn och föräldrar.