Inspiration till balkongen

Inspiration till balkongen - Greatlight

Tuesday, 21 April, 2020
- by greatlight

Balkongen


Det är känt sedan innan att vi svenskar älskar våra balkonger och det är nog inte så konstigt – vi får ett uteliv även om vi bor i stan och kanske även lite fin utsikt på köpet! Det finns många knep som hjälper dig att utnyttja den lilla eller stora utomhusytan till max.

Ljusslingor


Ljusslingor är en snygg balkongklassiker och den här säsongen skippar vi de små dioderna till förmån för stora glödlampor och runda former. Vira gärna ljusslingan runt balkongräcket, låt den hänga fritt i ett hörn eller låt den falla i en båge över utrymmets mitt. Inred balkongen något ostrukturerat för att ge en avslappnad känsla och anamma närheten till naturen.

Tips


Även här, tipsar våra ljusarkitekter om att det kan vara snyggt att använda sig av ljuskällor med pendlande effekt. Det kan också vara snyggt att använda sig av både bordslampor och golvlampor för att ge en trivsam känsla. Har du en balkong med bra soltillgång. finns det idag många armaturer som fungerar med hjälp av solcellsenergi – vilket också underlättar ljussättningsarbetet samtidigt som det värnar om vår planet.

Lampor i bilderna
  1. Skua Wall Lantern
    Philips Skua Wall Lantern
    459 kr