Inspiration

Vi behöver alla ljus för att må bra. Ljus är en av de viktigaste faktorerna när vi inreder våra hem och arbetsplatser, men också en av de svåraste sakerna att få till. Lampans funktion, rummets arkitektur, möblering, din personliga stil, dagsljuset – många faktorer spelar roll. Det kan vara svårt att få belysningen och rummet att komma till sin fulla rätt. Här tipsar vi dig med artiklar, vår detaljerade serie "Greatlights Ljusguide" och ger dig inspiration om hur du stilsätter hemmet med belysning. Inspireras med oss!

by greatlight

Ljusguide - Förändra ett rums karaktär

Våran ljusarkitekt visar dig några fantastiska tips för att helt ändra ett rums karaktär med några få ljusskällor

by greatlight

Nyårsinspiration

Vad tänker du när du tänker nyår? Guld, silver och metall är färger som talar för firandet av det nya året! Klicka in för lite inspiration på vackra lampor från några av våra varumärken. Gott nytt år!

by greatlight

Greatlights Ljusguide - Köksbelysning

Välkommen till Greatlights Ljusguide! Ska du bygga nytt kök eller renovera ditt befintliga? Vi har tipsen du behöver för att få rätt belysning i ett av ditt hems viktigaste ytor!

by greatlight

Greatlights Ljusguide - Belysning vid matplats

Välkommen till Greatlights Ljusguide! Idag ska du få veta hur man på bästa sätt väljer belysning till sin matplats. Där vi många gånger spenderar värdefull tid, olika delar av dygnet!

by greatlight

Greatlights Ljusguide - Belysning i sovrum

Välkommen till Greatlights Ljusguide för belysning i sovrum! Hur bör du tänka när du ljussätter sovrummet? Idag svarar vi på dina frågor och går igenom de bästa sätten att ljussätta ett av de viktigaste rummen!

by greatlight

Greatlights Ljusguide - Belysning i vardagsrum

Välkommen till Greatlights Ljusguide! I dagens klipp går vår ljusarkitekt Helena igenom värdefulla tips om hur du belyser vardagsrummet, och missarna du bör undvika.

by greatlight

Greatlights Ljusguide - Hemmakontoret

Välkommen till Greatlights Ljusguide! I det här avsnittet tipsar våran ljusarkitekt Helena dig om hur du bör ljussätta hemmakontoret på bästa sätt och misstagen du bör undvika.

by greatlight

Nordisk jul!

Vi har olika sätt att fira jul – vissa firar med släkten, andra med sina närmaste, vissa pyntar med alla färger, andra går på helt naturliga toner. Vi tror att julen är till för ALLA och att det är en högtid att må bra på!

Sida